Werkwijze

IO ontwerpt, ontwikkelt, programmeert en implementeert slimme oplossingen. Voor u en vooral met u. Maar voor we ons onderdompelen in uw data, willen we graag alles van u weten. Van uw organisatie, uw business model en uw stakeholders. Uw doelen, dromen en uitdagingen. Die openheid belonen we met een uitgebreide visuele weergave van onze oplossing.

Die oplossing is in alle gevallen het resultaat van maatwerk. Grofweg laat onze werkwijze zich vastleggen in de volgende vier stappen.

Kennismaking en intake

De eerste stap is een goed gesprek. In pakweg twee uur tijd gaan we aan de hand van uw probleemstelling bepalen hoe we onze tools en data analyses gaan inzetten voor uw business vraagstukken. Na dit gesprek worden de contouren van onze oplossing al zichtbaar. Die presenteren we u overzichtelijk en overtuigend, bijvoorbeeld in een infographic of een diagram.

 

Uitwisseling

Vervolgens bepalen we samen met u de randvoorwaarden voor het traject, zoals de verzameling van kwalitatieve gegevens en de overdracht ervan. Immers, voor betrouwbare analyse is een betrouwbare set gegevens nodig. Samen met u bepalen we de randvoorwaarden en de maatregelen die nodig zijn om de kwaliteit van de data te garanderen.

 

Analyse

Aan de hand van uw vraagstukken gaan we in de analyse fase uw data verwerken in modellen en performance dashboards. Dit is het moment dat de eerste bevindingen met u worden besproken. Zo heeft u niet alleen snel resultaat van ons werk, u heeft ook direct inzicht in de kwaliteit van de gekozen oplossing.

 

Resultaten delen

Na de laatste fase volgt het vaststellen van de juiste performance modellen en dashboards. Die leveren informatie op die dagelijks, wekelijks of maandelijks worden gedeeld met uzelf en uw mensen.

 

Onze werkwijze en resultaten zijn zeer klantspecifiek. Bent u benieuwd wat onze aanpak voor uw specifieke doel is? Neem contact op met ons, we komen het u graag persoonlijk vertellen.